субота, 4 лютого 2012 р.

Дитяча стоматологія та Имплантация зубов

Дитяча стоматология киев. Имплантация зубов


Якщо для дорослих перетерпіти гуд бормашини не є великою проблемою, то дитяча стоматология киев в цьому плані набагато проблематичніше. Багато діток серед всіх лікарів найбільш бояться саме стоматологів, точніше крісла, апаратури, незрозумілого гуда і «колупання» невідомою тітки (або дядьки) в роті.

Головний козир, яким повинна володіти дитяча стоматология киев - це професійні стоматологи, які не тільки вилікують зуби, але і зможуть знайти підхід до дітей. Саме тому працівники дитячої стоматології повинні бути почасти психологами, вміти спілкуватися з дітьми, заводити розмову на тему, яка буде цікава дитині, в ігровій формі подавати лікування в дитячій стоматології.

Сьогодні дитячі стоматологии Киева займаються всім спектром стоматологічних послуг:

  •     лікування карієсу
  •     протезування зубів
  •     сріблення зубів
  •     видалення молочних зубів і пр.
Багато батьків не розуміють, наскільки важливо мінімум раз на рік приводити дитину на огляд до дитячої стоматологію. Діти дуже схильні до карієсу - в першу чергу за рахунок солодощів і слабкого підтримки гігієни порожнини рота. Якщо вчасно не звернутися за лікуванням зуба в дитячу стоматологію, карієс може призвести до втрати молочного зуба.

Розвиток технологій медицини позначилося і на дитячі стоматології - тепер при лікуванні не роблять ін'єкцію з знеболюючим - на зміну уколів прийшли спеціальні розм'якшують гелі, після нанесення яких уражену зубну тканину можна легко зішкребти з зуба.

Таким чином, лікування карієсу для дитини буде абсолютно безболісним - і в плані фізіології, і в плані психіки. Але слід пам'ятати, що такий метод дитяча стоматология киев використовує тільки на початкових стадіях розвитку карієсу. Це ще один привід не затягувати і обов'язково проходити огляди у стоматолога.
Дитяча стоматологія та Имплантация зубов
Багато дитячих стоматологии Киева в якості профілактики карієсу у дітей пропонують зробити сріблення зубів. Ця технологія дозволяє попередити розвиток карієсу у дітей-ласунів. Перед тим як вирішити, яка дитяча стоматология киев найбільше підійде вашій дитині, уточніть наступні аспекти:
  • методи введення анестезії (чи є заморожуюче гелі або ж анестезія робиться уколом в ясна)
  • чи працює при стоматології дитячий психолог
  • чи є кімната очікування, в якій дитина може пограти, відволіктися від думок про майбутній прийомі

2 коментарі:

  1. Могу я савоего ребенка привести к Вам и получить скидку на стоматологический осмотр, если у меня есть карточька "Призмы" http://prisma13.com/ ? Очень нужно сводить уже сына, но денег в обрез( Подскажите пожалуйста как дешевле сделать?

    ВідповістиВидалити