неділя, 13 листопада 2011 р.

Протезування зубів чи імплантація зубів?

Протезування зубів чи імплантація зубів?

Коли пацієнт приймає рішення - імплантація зубів або протезування зубів, для початку потрібно визначити, яка мета переслідується в даному випадку? Адже імплантація зубів - дорожчий, трудомісткий і тривалий процес. Крім цього, він не завжди є гарантованим методом відновлення зубів. 

У питанні вибору способу заміни зубів потрібна кваліфікований погляд і допомогу стоматолога. Вибираючи між такими процедурами як протезирование зубов та імплантацією важливо пам'ятати, що імплантація зубів є більш дорогим, тривалим і складним процесом, а якість її проведення повністю залежить від конкретного випадку.

Тому, коли показання до імплантації зубів відсутні, наполягати на цьому варіанті безглуздо. Имплантация зубов є «крайнім заходом» у стоматологічній практиці, так як протезування часто може замінити її в плані функціональності, а про тривалість лікування навіть говорити не варто.

Протезування зубів показано при бажанні пацієнта і при відсутності протипоказань. Найбільш істотні протипоказання відносяться до протезування на імплантатах. 

Немає коментарів:

Дописати коментар